Wie is ik?

M-blog staat voor de eerste letter van mijn naam en voor Miauw.
M-blog is een miauw magazine over katten en alles wat met deze 4 voeters te maken heeft.

Ik werk 5 dagen per week in de zorg en daarnaast vrijwilliger bij een dierenasiel waar ik de administratie en begeleiding van de pleegzorg deed, helaas heb ik daar mee moeten stoppen, werk studie en stage nemen al veel tijd in beslag. Wel zorg ik nog voor diverse websites van het asiel en ben ik nog steeds betrokken bij het dierenasiel.

Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden maar als vrijwilliger bij het dierenasiel kreeg ik de kans om echt te schrijven. Artikelen voor op de site, magazine en verhaaltjes van katjes die in het asiel zitten heeft mijn passie echt aangewakkerd…
Het is leuk om te schrijven over katten en mensen meteen te informeren over van alles rondom katten.
Vergeef mij de spelfouten die ik af en toe kan maken…

Ik zeg Miauw ! (veel leesplezier)