Thee Topics (1)

Thee Topics, best geinig als je ‘s ochtends wakker wordt de waterkoker aanzet en een zakje thee in je kopje hangt. Toch even lezen wat de thee topic is… Soms vindt je hele ‘diepe’ vragen, en voor de een liggen ze gevoeliger dan voor de ander. Zo lag deze vraag; wat is de mooiste herinnering uit jouw kindertijd’ voor mij best gevoelig. De een zal denken aan de leuke schooltijd, of het krijgen van een broertje of zusje, voor mij is deze vraag best ‘beladen’.

Laat mij duidelijk zijn, mijn kindertijd was fantastisch! Maar dat veranderde toen ik 12 was. Mijn moeder overleed voor ons zeer plotseling, zij wist het al een tijdje.
Wat ik daarmee bedoel is dat ze zelf voor de dood heeft gekozen. Mijn moeder streed al jaren tegen haar depressie zonder het aan ons te laten merken.

Het antwoord op de vraag wat de mooiste herinnering uit je kindertijd was, is voor mij mijn moeder.
12 Jaar heb ik haar mogen kennen en ik koester alle herinneringen die ik aan haar heb, en alles wat ik van haar heb mogen leren en krijgen, dat zijn bergen liefde!

Mijn vader is echt mijn rots in de branding, en met hem probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen zodat ik ontzettend veel leuke herinneringen heb om op terug te kijken. De tijd met mijn vader is kostbaar omdat ik weet dat het zomaar kan ophouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *